Menu
Vakantie

Fly in Luxury Safari Botswana individuele reis

Het Fly in Luxury Safari Botswana arrangement is een 7-daagse individuele reis. Tijdens deze luxe reis ontdekt u waarom dit gebied in Botswana een droom is voor kenners van Afrika. U reist per motorboot en sportvliegtuigje. Ver weg van de bewoonde wereld brengt u een week door in uitstekende accommodaties op unieke locaties. Ongerepte natuur, grote aantallen wilde dieren en vele vogels is waar het allemaal om gaat. In de Okavango Delta en het Chobe National Park is waar deze droom voor u werkelijkheid wordt.

Beste reistijd
De beste tijd voor een rondreis Botswana zijn de maanden mei tot en met september. Dit is de winterperiode in Botswana. Er zijn dan geen plotselinge en heftige stortbuien. Deze maanden zijn echter ook de drukste maanden, omdat de Afrikanen zelf ook op vakantie gaan in deze maanden.

Botswana
Botswana heeft verbazingwekkend veel te bieden: een enorme variëteit aan diersoorten, eindeloze wildreservaten waar u compleet het gevoel heeft alleen te zijn, bijzonder sfeervolle lodges midden in de natuur en de meest diverse gastronomie. Ook voor vogelliefhebbers doet het land niet onder, zij zullen zich werkelijk in een paradijs wanen.

Tips

  • Maak een boottocht in Chobe National Park, dat bekend staat om de vele olifanten. Tijdens de boottocht kunt u goed observeren hoe grote kuddes olifanten baden en drinken in de Chobe rivier, een fantastisch gezicht.
  • In het Moremi Game Reserve kunt u veel katachtige dieren aantreffen, zoals leeuwen, cheeta’s en luipaarden. Het reservaat telt meer dan duizend verschillende plantensoorten, fenomenaal!
  • In Savuti heeft u een grote trefkans om de bedreigde ‘wild dogs’ te zien. Ook vindt u hier veel leeuwen en hyena’s.

Heeft u zin om op avontuur te gaan? Tijd voor deze safari! Kijk voor meer informatie op www.enjoy.nl!