Walt Disney World Resort in Florida!

Walt Disney World Resort in Florida!

Welkom in Walt Disney World Resort in Florida, dé plek waar tijdens uw Rondreis Amerika uw dromen uitkomen! Geniet van het betoverende entertainment, de fantastische attracties en de Disney Cast Members die elke dag voor magie zorgen. Trek rustig een aantal dagen uit om de verschillende parken te bezoeken.

Magic Kingdom Park
Dit park is het meest te vergelijken met Disneyland Parijs. Alles draait hier om de Disneyfiguren, van de aankleding tot en met de waanzinnige shows, achtbanen en andere attracties.

Epcot
Epcot staat voor Experimental Prototype Community of Tomorrow. Het herinnert nog aan de ideeën die Walt Disney had over de bouw van een stad van de toekomst. In Epcot draait alles om ontdekkingen, wetenschap en technologieën van de toekomst

Disney’s Hollywood Studios
In dit park draait alles om de glitter en glamour van Hollywood. Alle attracties en shows zijn hier afgestemd op ‘blockbuster’ films en Amerikaanse TV Shows.

Disney’s Animal Kingdom Theme Park
In dit park draait alles om de natuur en de dieren. Ontmoet hier de meest exotische beesten, want hier leven meer dan 1700 dieren van wel 250 soorten. Ook ziet u hier shows over hoe de natuur behouden kan worden in 6 verschillende gedeelten: Oasis, Discovery Island, Africa, Rafiki’s Planet Watch, Asia en Dinoland.

Disney’s Blizzard Beach en Typhoon Lagoon Water Park
Twee waterparken waar alles draait om spectaculaire watershows, attracties en de meest onvergetelijke waterglijbanen. Neem uw badpak mee want nat worden en een dag lang plezier zijn hier gegarandeerd!