Menu
Entertainment / Televisie / Uitgelicht

De kijkcijfers van afgelopen weekend

Welke programma’s zijn er dit weekend het best bekeken door de Nederlandse kijker? Web.nl heeft het voor u uitgezocht. 

 

Vrijdagavond

 

Vrijdagavond scoorde The Voice Kids veruit de beste kijkcijfers met 2,3 miljoen kijkers. Het achtuurjournaal wist de tweede plaats te bemachtigen met 1,8 miljoen kijkcijfers. Op de derde plaats stond Goede Tijden, Slechte Tijden met 1,7 miljoen kijkers. Deze cijfers blijken uit het rapport van Stichting Kijkonderzoek.
Ook scoorden de Nederlandse misdaad series als Flikken Maastricht met 1,6 miljoen kijkers en Moordvrouw met 1.564.000 kijkers erg goed.

 

Zaterdagavond

 

Op zaterdagavond zat Nederland massaal voor de buis gekluisterd om naar Linda de Mol en haar programma Ik Hou van Holland te kijken. 2.562.000 Mensen keken naar de oud Hollandse spelletjes die elke week door Guus Meeuwis en Jeroen van Koningsbrugge samen met een paar bekende Nederlanders gespeeld worden.  Daarvoor keken ruim 1,7 miljoen kijkers naar het programma ”Iedereen is Gek op Jack” waar ook Linda de Mol en Jeroen van Koningsbrugge de hoofdrollen in spelen.

 

Nick en Simon scoorden zaterdagavond met hun muzikale programma ”Nick tegen Simon”, net als vorige week 901.000 kijkers.